Stage, afstuderen en traineeship

Ben jij op zoek naar een stage of afstudeeropdracht? Of een uitdagende start van je carrière? Dan zit je bij Aveco de Bondt helemaal goed. We bieden stages en afstudeeropdrachten aan en verschillende traineeships.

Stage en afstuderen

Stage en afstuderen

Ervaring opdoen? Dat kan! We bieden studenten van de universiteit, hogeschool en MBO-opleidingen allerlei interessante stages en afstudeerprojecten aan. Zo kun je kennismaken met verschillende werkgebieden en daarnaast leren wij ook van jou. Een mooie wisselwerking! We zijn erg flexibel. Je kunt ook zelf een afstudeerproject aandragen: wij kijken dan of dit past (of passend is te maken) binnen onze organisatie. We bieden je veel afwisseling in kennisvelden, goede begeleiding en voldoende ruimte om je eigen kansen te creëren én te benutten. 

Ja, dat wil ik!

Interesse in een stage of afstudeeropdracht bij Aveco de Bondt? Leuk! Stuur dan een mail naar  hrm@avecodebondt.nl  en geef in je mail aan:  

 • Welke stage of opdracht je graag wilt; 
 • In welke periode; 
 • Binnen welke discipline of kennisveld; 
 • Je motivatie; 
 • Je CV.

We kijken uit naar je aanvraag of voorstel!

Traineeship

Traineeship

Ben jij op zoek naar een uitdagende start van je carrière en zoek je een dynamische werkomgeving met een interessant traineeprogramma? Heb jij je Masteropleiding afgerond en wil je aan de slag met techniek en management? Dan ligt jouw toekomst misschien wel bij Aveco de Bondt!

Wat bieden wij? 

Aveco de Bondt biedt afgestudeerde academici een traineeship aanEen mooie opstap naar een managementpositie binnen Aveco de Bondt of het VolkerWessels concern!

Het traineeship 

Tijdens je traineeship draai je mee op uiteenlopende projecten en leer je de organisatie goed kennen. Ook ga je aan de slag binnen verschillende afdelingen van Aveco de Bondt en krijg je de kans je te ontplooien in diverse vakgebieden. Waar liggen jouw talenten, wat vind je leuk en wat zijn je ambities? 

Daarnaast werk je aan een aantal opdrachten, waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen van je strategische vaardigheden. In deze opdrachten heb jeeen coördinerende rol die hoort bij jouw rol als toekomstig manager. Behalve deze opdrachten biedt Aveco de Bondt je een ontwikkelprogramma aan die gericht is op het vergroten van jouw kennis en vaardigheden op het gebied van management en leidinggeven. Dit programma bestaat onder andere uitworkshops in leiderschap, adviesvaardigheden en strategievorming. Je krijgt een mentor aangewezen waarmee je periodiek de voortgang van jouw ontwikkeling bespreekt en die je kunt consulteren gedurende jouw traineeship. Bij het succesvol afronden van je traineeship kun je doorstromen naar een aansturende functie binnen Aveco de Bondt.  

Wie zoeken wij? 

Je hebt een afgeronde Masteropleiding (WO) en affiniteit met management en techniek. Voor de nodige praktijkervaring en het ontplooien van je talenten en interessegebieden zoek je een uitdagende traineeship. En daarbij bezit je de volgende competenties: 

 • je hebt een strategische visie; 
 • je bent gericht op samenwerking; 
 • je bent communicatief sterk; 
 • je bent innovatief/creatief; 
 • je bent ondernemend/proactief; 
 • je bent ambitieus en bereid om in je eigen ontwikkeling te investeren. 

Klinkt dit als jou goed in de oren en sta je te popelen om je kennis toe te passen in de praktijk? Dan maken we graag kennis met je!  

Ga jij de uitdaging aan?! 

Leuk! Je kunt contact opnemen met HR Business Partner Bob Karelsen, via 06-83 24 42 91 of je sollicitatie sturen naar hrm@avecodebondt.nl

Vragen over stages, afstuderen of traineeships? Laat het ons weten!
Vragen over stages, afstuderen of traineeships? Laat het ons weten!
Bob Karelsen

Bob Karelsen

HR Adviseur

bkarelsen@avecodebondt.nl of
06 832 44 291