Young Bondts

Meet the Young Bondts

Een platform van en voor jonge professionals binnen Aveco de Bondt! Waar zelfontwikkeling en de verbinding met collega’s centraal staat. The Young Bondts is ontstaan uit een initiatief vanuit een groep ambitieuze jonge mensen. Het platform is er voor alle professionals van Aveco de Bondt tot 36 jaar die ervan houden om zichzelf te ontwikkelen, te ondernemen én die houden van gezelligheid.

Ons verhaal

Ons verhaal

We zijn doeners. En houden niet van blabla, maar steken onze handen uit de mouwen. We zijn enthousiast, leergierig en vinden het geweldig om te leren van collega’s. We blazen niet hoog van de toren, maar blijven onszelf. Dat maakt ons goed gezelschap en bovenal leuke collega’s. Wij zijn de Young Bondts!

Verbinding leggen tussen mensen en disciplines

Jonge medewerkers hebben eigen ideeën en visies

We leggen de verbinding tussen mensen en disciplines. Tussen vestigingen en vakgebieden. Op die manier bouwen we aan ons interne netwerk en leren we welke expertises Aveco de Bondt allemaal in huis heeft. Zo kunnen we bij opdrachten gemakkelijk de link leggen tussen de vraag en de juiste mensen, met de juiste kennis. We hebben sparringpartners buiten onze eigen afdeling, waarmee we snel kunnen schakelen bij multidisciplinaire klussen. We werken samen en leren van elkaar. Dat is ruimte voor elkaar!

Niek Evers

The Young Bondts

Als jonge medewerkers hebben we een eigen visie en kijk op zaken. Die kunnen anders zijn dan de norm binnen ons bedrijf. En dat is juist goed!

Ontwikkelen

We kick-starten je carrière. Zowel binnen als buiten Aveco de Bondt. We organiseren evenementen gericht op je persoonlijke ontwikkeling en het opdoen van nieuwe kennis. Je leert meer over je eigen vakgebied, maar juist ook over dat van anderen. En we leren veel van elkaar. Zo brengt Young Bondts je verder.

Ondernemen

Ondernemen

Als jonge medewerkers hebben we een eigen visie en kijk op zaken. Die kunnen anders zijn dan de norm binnen ons bedrijf. En dat is juist goed. Wij zijn out-of-the-box denkers, in onze aanpak en bij het signaleren van nieuwe vakgebieden. We maken ons hard voor onze ideeën en pitchen die bij collega’s, afdelingen en management. We nemen het initiatief bij nieuwe opdrachten. We weten onze ideeën te combineren met de ervaring uit de organisatie.

Genieten

We houden van gezelligheid. Dat komt goed uit, want hard werken en ontspanning gaan hand in hand. We vinden het belangrijk om lol met elkaar te hebben en meer dan alleen collega’s van elkaar te zijn. We organiseren evenementen gericht op je persoonlijke ontwikkeling en het opdoen van nieuwe kennis.

Wil jij meer weten over the Young Bondts?
Wil jij meer weten over the Young Bondts?
Rein Smeets

Rein Smeets

Young Bondts | Adviseur water

rsmeets@avecodebondt.nl