Ronald Bijster
Ronald Bijster – Senior adviseur omgevingsmanagement

“Bij Aveco de Bondt lukt het me meer continuïteit op te bouwen in relaties”

Bij Aveco de Bondt lukt het me meer continuïteit op te bouwen in de relatie met collega’s en klanten. Mijn kennis en ervaring wil ik verder verbreden en verdiepen en delen met mijn collega’s. Samen met hun ga ik de verschillende aspecten van omgevingsmanagement binnen Aveco de Bondt verder verkennen en versterken. 

Ik ben specialist in vergunningen- en proceduremanagement in infraprojecten. Denk bij procedures ook aan regelgeving omtrent kabels en leidingen, planologie of archeologie. Die ervaring deed ik grotendeel op in uitvoeringsprojecten voor aannemers, overheden en energiebedrijven. Vaak zijn dit de grotere UAV-gc contracten voor de aanleg van (rijks)wegen of spoorwegen of een rioolwaterzuivering. 

Daarnaast adviseerde ik in planstudies (Ruimte voor de Rivier projecten) en bij het Hoogwaterbeschermingsprogramma van Rijkswaterstaat.

Ik vind het prettig dat Aveco de Bondt kleiner is dan mijn vorige werkgevers, maar wel binnen een groter geheel opereert. Bovendien is er vanuit de vestiging - ik zit veelal in Eindhoven - meer focus op de regio. Hoewel lijninfra mijn basis is, ben ik benieuwd waar nog meer kansen liggen. Aveco de Bondt biedt mij de kans om mijn kennis en ervaring breed in te zetten en uit te bouwen. Ik doe dit vanuit een hecht team van betrokken en kundige adviseurs en specialisten.

Lijkt je dit iets?

Stage Vergunningen

Stage Vergunningen

Breda; Eindhoven; Nieuwegein
  • Vergunningen & Omgevingsmanagement
  • 32 – 40
  • Student
Bekijk vacature